Nagroda dla opakowania reklamowego! Promotional Gift Award 2018 dla firmy THIMM

22.03.2018 Jury Promotional Gift Awards 2018 nagrodziło opakowanie prezentowe na napoje Thimm Multipack | gift. Firma Thimm otrzymała nagrodę w kategorii „Produkt na zamówienie”. Wyróżnione opakowanie zostało indywidualnie zaprojektowane i łączy w sobie przemyślaną konstrukcję ze skutecznym doświadczeniem marki, dzięki czemu doskonale nadaje się na specjalne akcje marketingowe.
Przemyślana konstrukcja Thimm Multipack | gift przekonała jury.

Opakowanie Thimm Multipack | gift zostało wykonane całkowicie z tektury falistej. Mieści w sobie sześć butelek piwa i kufel, które jednocześnie stanowią jego część. Dodatkowo projektanci umieścili w nim kilka podstawek pod piwo, a ucho kufla służy jako uchwyt opakowania. Dzięki przemyślanej konstrukcji te opakowania prezentowe dają się bez problemu układać w stosy mimo wystającego uchwytu. Duża powierzchnia bocznych ścianek służy do komunikacji marki poprzez indywidualny nadruk. W tym celu z szerokiej oferty firmy Thimm można wybrać odpowiednią dla danego zastosowania technologię druku. Cyfrowy druk zwojowy sprawdzi się na przykład w przypadku limitowanych serii. Jest to opłacalne rozwiązanie dla opakowań tworzonych z okazji mistrzostw świata w piłce nożnej, Oktoberfestu lub innych wydarzeń.

Promotional Gift Award jest nagrodą za kreatywność w zakresie marketingu dotykowego, którą od 15 lat otrzymują doskonałe artykuły reklamowe. Najważniejszymi kryteriami są przy tym pomysł, jakość projektu i zgodność formy, a także nowatorska koncepcja i innowacyjność. W tym roku pięcioosobowe jury wybierało najlepsze produkty w siedmiu kategoriach spośród łącznie 229 zgłoszonych projektów.

• Idealne rozwiązanie na akcje reklamowe: opakowanie prezentowe Thimm Multipack | gift
  • Powierzchnię bocznych ścianek można doskonale wykorzystać do komunikacji marki.