Efektywność w punkcie sprzedaży: Ekspozytory dla producenta żywności Deli Reform

27.11.2019 Efektywny ekspozytor POS do wsparcia sprzedaży Deli Reform składa się ze sprawdzonych tacek i innowacyjnych narożników. Inteligentne rozwiązanie zapewnia przy minimalnym nakładzie środków i niskich kosztach skuteczne wsparcie sprzedaży margaryny i smarowideł do chleba produkowanych przez to przedsiębiorstwo z tradycjami. Thimm wykorzystuje w produkcji technikę kombinacji flekso-poddruku i druku cyfrowego.

Asortyment Deli Reform obejmuje różne gatunki margaryny i smarowideł do chleba. Produkty wytwarzane głównie z olejów i tłuszczy roślinnych są transportowane i sprzedawane w tackach z tektury falistej. Tacki te są zadrukowywane przez Thimm innowacyjną, opracowaną przez firmę Belt techniką flekso-poddruku i wytwarzane z delikatnej fali EE. Zintegrowane narożniki do układania w stosy gwarantują ochronę produktów wzdłuż całego łańcucha dostaw. Otwory z boku zautomatyzowanych opakowań tackowych zapewniają konsumentom optymalny widok na produkty Deli Reform.

Zaprojektowane przez Thimm narożniki wspierają impulsywne zakupy w punkcie sprzedaży. Narożniki te można w łatwy sposób zablokować na palecie chep, na której zespolone tacki układane są w stosy. Ze względu na korzyści ekonomiczne i różnorodność nadruków zdecydowano się w produkcji na technologię druku cyfrowego. Korzystny cenowo ekspozytor oferuje miejsce na skuteczną powierzchnię reklamową, a zatem jako dodatkowe miejsce ekspozycji towaru w handlu detalicznym branży spożywczej wspiera prezentację marki i sprzedaż.

O Deli Reform i zakładach Walter Rau Lebensmittelwerke GmbH

Od ponad 110 lat artykuły spożywcze najwyższej jakości marki Walter Rau cieszą się zaufaniem konsumentów. Najbardziej znaną marką przedsiębiorstwa jest Deli Reform, której produkty są wytwarzane ze starannie wyselekcjonowanych surowców. W 2019 r. marka Deli Reform świętuje swój 60-letni jubileusz. Jest ona synonimem wartościowych produktów z punktu widzenia fizjologii żywienia, wysokiej jakości oraz wiernych konsumentów. Więcej informacji na stronie www.deli-reform.de i www.walter-rau.de.

Grupa Thimm jest czołowym dostawcą rozwiązań w zakresie opakowań i dystrybucji towarów. Portfolio rozwiązań obejmuje opakowania transportowe i handlowe z tektury falistej, wysokiej jakości stojaki handlowe (ekspozytory), systemy opakowaniowe z różnych połączeń materiałowych oraz produkty drukarskie do dalszego przetwarzania przemysłowego. Szeroki zakres usług związanych z opakowaniami wzdłuż całego łańcucha dostaw uzupełnia gamę produktów. Do grona klientów należą renomowane koncerny ze wszystkich gałęzi przemysłu. To założone w 1949 r. przedsiębiorstwo rodzinne obecnie zatrudnia ponad 3300 pracowników w 20 zakładach w Niemczech, Czechach, Rumunii, Polsce, Francji oraz Meksyku i w roku 2018 wygenerowało obroty w wysokości około 645 mln euro.

• Układane w stosy tacki z tektury falistej